mandag 1. februar 2010

Flash! Mer flash!.. Flash er et program som gir ganske mange muligheter innenfor animasjon og tegning. For ikke så altfor veldig lenge sia fikk vi i oppdrag om å lage en flash animasjon om en vits. Vi lagde animasjon om vitsen "blondina som skulle til new york" hvis du ikke kjenner til den fra før av får du heller se om du forstår den ut ifra animasjonen. Hvis ikke så får du søke det opp!

Flash bruker ett system kalt "celler" som vi må tegne hver tegning inn i (det fins sikkert andre metoder og, men så langt er vi ikke kommet enda). Vi var heldige siden jeg hadde ett tegnebrett som kan kobles rett inn i data'n istedet for å måtte gå gjennom skanning og masse annet skit.

Jeg fikk ikke lastet opp videoen, fordi den var for stor, men her er en annen en som jeg gjorde på fritida!



Hva synes du? All tilbakemelding er velkommen!

Flash kan bli brukt til å lage tegneserier også. Det fungerer nesten som å tegne mange tegninger i en blokk og så bla gjennom veldig fort. Farten kan settes opp og ned og man slepper å drasse rundt på en billiard ark for en tegneserie, så Flash er ganske praktisk på den måten :D

En annen kar i klassen min som har skrevet om sitt prosjekt er Martin! Han er ganske god i Flash, så du kan se litt på han sitt innlegg for å få vite mer om hva vi driver med her på media!
Du kan finne bloggen hans HER!

2 kommentarer:

  1. Dette var et riktig bra innlegg, her presenterer du både prosjektet ditt og er inne på hvordan flash-filmer blir laget. Dessuten viser du videre til Martin sitt innlegg som viser en annen film fra samme prosjekt. Kanskje det neste du kan gjøre er å finne frem til andre som skriver blogg om flash, eller legger ut sine filmer eller andre ressurser om flash? Da vil du plutselig får masse å skrive og formidle :)

    SvarSlett